Založ si blog

Pozor ešte nebezpečnejší ako Kotleba!

Tak už zajtra sa konajú voľby do do Európskeho parlamentu. Treba si priznať, že u nás na Slovensku sú tieto voľby zatiaľ odvarom druhej kategórie. Slovenskými voličmi sú vnímané najmä ako prostriedok, cez ktorý sa štandardní politici dostávajú k vysokým platom za bruselské  ničnerobenie.

Práve z dôvodu, nízkej volebnej účasti budú eurovoľby veľkou možnosťou pre menšie strany, aby prerazili aj vďaka nízkej podpory voličov. Predpokladaná 20-percentná účasť bude presne to, čo vyhovuje menším a neštandardným politikom, aby mohli konkurovať politickým dinosaurom, ktorí opakovane zradili dôveru voličov.

Mali by sme sa však mať na veľkom pozore pred určitými tvárami a menami, ktoré sa odrazu  vynorili na Slovenskej politickej scéne .

 

Po Kotlebovi dnes prichádza nová a nebezpečnejšia skupina extrémistov, ktorí sa neboja verejne priznať, že sú radikálI. Dokonca sa Kotlebu odvážia verejne kritizovať, za údajnú umiernenosť. Jedným z takých je aj Marián Magát, ktorý kandiduje za Slovenskú ľudovú stranu (SĽS).

Radikál Magát, ktorý je známy svojimi radikálnymi vyjadreniami.

 

Tento exot nielenže si dovolil živom vysielaní velebiť Jozefa Tisa, ale zachádza ešte ďalej, keď počas kritiky Mariana Kotlebu uviedol „je obrovskou chybou, že sa Kotleba postupne začína dištancovať od radikálnych síl ktoré ho v minulosti preslávili a nakoniec priviedli aj k úspechu. Dovolím si tvrdiť, že potrebná zmena k lepšiemu nastane až vtedy, pokiaľ si nacionalisti udržia vyváženú kombináciu radikálnych a intelektuálnych síl.“

Zároveň chcem vyzvať všetkých Slovákov, aby zajtra prišli voliť a ukázali štandardným politikom ktorí od roku 1989 rozkrádajú Slovensko čo si o nich myslia. Vysvetlite svojim rodinným príslušníkom, priateľom a známym, že kto nevoli opätovne podporí politikov ktorí nás sklamali. Vysvetľujte im, aby volili zmenu, ale nie radikálnu.

 

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788649x
Priemerná čítanosť článkov: 20754x

Autor blogu

Kategórie