Založ si blog

Asociálni žiaci terorizujú učiteľov- pravda sa opäť ukázala!

Potom ako sa uverejnila správa, že Oskar Dobrovodský plánuje po Slovensku organizovať protesty, proti skorumpovaným politikom a asociálom, mnohí ľudskoprávni aktivisti ho začali ihneď kritizovať. Údajne to oskar Dobrovodský preháňa a dokonca v niektorých prípadoch ho označili za rasistu, fašitu a extrémistu. Pravda na seba ale nenechala dlho čakať. Celým Slovenskom otriasla správa, keď média uverejnili informáciu, že v Plaveckom Štvrtku to majú učitelia skutočne ťažké.

Oskar Dobrovodsky

Slovákov Spoločne za slušný a bezpečný život na Slovensku II

 

Opätovne sa nám tu predviedla neschopnosť, sprostosť a bezcharakternosť politikov, ktorí nám od roku 1989 vládnu. Veď práve politici vytvorili neúčinné zákony, ktoré už viac ako 20 rokov umožňujú, aby si politická oligarchia veselo rozkrádala národné bohatstvo a asociáli terorizovali slušných ľudí. Rovnako nie je žiadnym tajomstvom, že práve žiaci z asociálnych rodín dnes vôbec nerešpektujú učiteľov a dokonca ich napádajú. Prípad z Plaveckého Štvrtku je o to šokujúcejší, že asociálni žiaci nemali rešpekt ani pred farárom, ktorý nakoniec zo školy tiež ušiel. Obdobne pochodil aj starosta, ktorí odmieta do školy vôbec vkročiť.

Na základnej škole v Plaveckom Štvrtku je 124 školákov a takmer všetci sú Rómovia. V nižších ročníkoch sa vraj správajú slušne, no keď prídu do puberty, nedá sa s nimi vyjsť. Jednu učiteľku dokonca žiak sotil v školskej jedálni.

Učitelia sa sťažujú: „Sú agresívny, vulgárni, odmietajú pracovať, nerešpektujú žiadnu autoritu…Boha, krista, nadávky, tykanie učiteľkám, to je na dennom poriadku.“ „Máme žiakov, ktorí spolužiakom zoberú cvičný úbor a použijú ho na WC,“ „ opísala situáciu riaditeľka školy Emília Czagaňová.

Pedagógovia chcú preto v škole bezpečnostnú službu. „Tak, aby nedochádzalo k fyzickému napádaniu učiteliek. Hodí po nej stoličku, sotí do nej, vynadá jej, obnažuje sa pred ňou,“ popisuje učiteľ Ján Fischer. Ministerstvo školstva však odkázalo, že strážnu službu má zabezpečiť zriaďovateľ, teda obecný úrad. Ten však na to nemá finančné prostriedky.

Kto je teda hlavným vinníkom?

žení občania prišiel čas, aby sme boli konečne sebakritickí a priznali sme si svoj diel viny. Veď práve my od roku 1989 volíme a tolerujeme tých istých politikov, ľavicových aj pravicových ktorí nám ukázali, že najlepšie čo vedia je klamať a kradnúť.

Preto neváhajme a dňa 10.11.2012 spoločne podporme protest Oskara Dobrovodského v Bratislave – Spoločne za slušný a bezpečživot na Slovensku II – proti skorumpovaným politikom a asociálom!

Odkaz na udalosť na facebooku nájdete tu-
https://www.facebook.com/events/356193041140744/

Cieľom Oskarovej akcie je, aby asociáli mohli byť konečne potrestaní a nežili viac v blízkosti slušných ľudí. časťou protestu je aj konkrétna požiadavka na politikov, aby nastala vhodná úprava zákonov, umožňujúca opakované priestupky asociálov prekvalifikovať na trestný čin, s možnosťou nekompromisne použiť voči páchateľom aj tresty povinnej práce, odňatia slobody, alebo zákazu pobytu.

Nečakajte kým príde problém za vami! Zdieľajte, propagujte, pozývajte!

Dúfam, že sa vidíme na proteste.

S pozdravom Paťa

zdroj: TV JOJ

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788542x
Priemerná čítanosť článkov: 20751x

Autor blogu

Kategórie