Založ si blog

K druhému protestu proti imigrantom a islamizácii Európy sa pripája Priama demokracia

BRATISLAVA- odpor Slovákov voči imigrantom a islamu naďalej narastá. Pripravovanému masovému protestu národných síl v Bratislave proti islamizácii Európy a imperializmu USA aktuálne vyjadril podporu prezident strany PRIAMA DEMOKRACIA Gabriel Karácsony.

Foto: Poslednú akciu v Bratislave podporilo približne 10 000 ľudí

 

V sobotu 12. Septembra 2015 môže byť v uliciach Bratislavy poriadne horúco. Do hlavného mesta sa totiž opätovne chystá množstvo demonštrantov, ktorí sú nespokojní s imigračnou politikou EU a imperializmom USA. Podporu protestu už vyjadrili viaceré národné hnutia, združenia a politické strany.

 

Po uverejnení správy, že výsledky referenda v Gabčíkove nebude vláda brať do úvahy sa k protestu proti islamizácii Európy pripojila aj PRIAMA DEMOKRACIA, ktorej prezident Gabriel Karácsony uverejnil prostredníctvom sociálnej siete facebook nasledujúce stanovisko:

„PRIAMA DEMOKRACIA sa zúčastní – v mene a v záujme rešpektovania vôle občanov Slovenska – niet vyššej moci v štáte, ako je moc občanov.“

 

Karácsony svoj pozitívny postoj k plánovanému masovému protestu proti islamizácii Európy a imperializmu USA zdôvodnil nasledovne:

„Vláda by mala rešpektovať vôľu občanov ! V Gabčíkove dnes prebehlo obecné referendum k otázke, či v Gabčíkove má vláda umiestniť utečencov z Afriky, ktorí budú premiestnení z Rakúska na Slovensko. Referenda sa zúčastnilo viac ako 58% voličov v Gabčíkove. Proti umiestneniu utečencov do Gabčíkova sa vyslovilo viac, ako 95 % zúčastnených voličov !

PRIAMA DEMOKRACIA bola v Gabčíkove, aby priamo na mieste podporila referendovú procedúru.

Dalo by sa povedať, že referendum bolo platné, úspešné, a drvivá väčšina Gabčikovčanov sa vyslovilo proti umiestneniu utečencov v zariadení STU v Gabčíkove.

Aká však bude realita ? Bude vláda rešpektovať vôľu občanov ?

To ukážu najbližšie dni. Ukáže sa pravá tvár vlády a vládnej strany SMER ?

Ukáže sa či tu vládnu občania, alebo stranícke centrály !“

 

Odkaz na protestnú udalosť– https://www.facebook.com/events/1618624461739406/

 

 

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788660x
Priemerná čítanosť článkov: 20754x

Autor blogu

Kategórie