Založ si blog

Slováci nebuďme ovce, je čas sa zobudiť!

Som totálne znechutená kam dnešné Slovensko a EU spejú. Práve preto, nechcem mojim článkom propagovať žiadnu z politických strán, ktoré zasadli v NR SR po roku 1989.

Podľa posledného návrhu vlády, minimálna mzda by od januára 2013 mala stúpnuť o 10,50 eura, teda na úroveň 337,70 eura mesačne. V čistom bude výška minimálnej mzdy v roku 2013 predstavovať 292,48 eura mesačne, čo je nárast oproti čistej minimálnej mzde v roku 2012 o 9,10 eura.

Ministerstvo financií predpokladá, že takéto zvýšenie bude nezamestnaných Slovákov viac motivovať hľadať si prácu, zvýši kúpyschopnosť obyvateľov, ochráni občanov pred chudobou, pričom štát tiež získa viac na DPH a odvodoch.

Myslím si, že takéto vyjadrenia politikov sú opäť len ďalším dôkazom ich hlúposti a života mimo reality. Je zarážajúce, že naoko vzdelaných ľudí, ktorých sme si zvolili, aby hájili naše záujmy vôbec niečo takéto vôbec napadlo.

Že vás páni politici huba nebolí! Ktorý z vás by z 297,– eur v čistom dokázal vyžiť? Vás to ale asi vôbec nezaujíma, veď vy máte svoje zlaté padáky, krásne domy, limuzíny a vaše hlúpe rozmaznané deti už majú po známosti zabezpečené svoje dobre platené miesta v štátnej správe.

Nezabúdajme tiež, že v dôsledku likvidácie poľnohospodárstva sme sa dnes stali totálne závislí na dovoze. Svetové trhy tlačia ceny všetkých produktov na hor a akoby to nestačilo, máme jeden z najdrahších benzínov v EU.

Ak pôjdu ceny nahor tak ako doposiaľ, tak ľudia si z tej vašej zvýšenej minimálnej mzdy nakoniec nekúpia ani to čo pred rokom. V lepšom prípadne budú Slováci radi, že si dokážu kúpiť za mesiac o možno o kilo zemiakov a 1 chleba viac.

žení slovenskí občania, na záver vám preto na zamyslenie ponúkam krátky úryvok od Jonáša Záborského z 19 storočia.

Prečo sa ten slovenský ľud, každého tak bojí ? Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí !Ľudia idú ako ovce, kam ich baran vedie, a ku stolu chodia vtedy, keď je po obede. Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu, a keď majú raz ruky voľné, sami si ich zaviažu. Či to tak má byť naveky ? Niet Slovákom rady ? Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády !“

 

Slováci zobuďme sa, naša vlasť potrebuje zmenu!

 

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788642x
Priemerná čítanosť článkov: 20754x

Autor blogu

Kategórie