K druhému protestu proti imigrantom a islamizácii Európy sa pripája Priama demokracia

5. augusta 2015, patricia, Nezaradené

BRATISLAVA- odpor Slovákov voči imigrantom a islamu naďalej narastá. Pripravovanému masovému protestu národných síl v Bratislave proti islamizácii Európy a imperializmu USA aktuálne vyjadril podporu prezident strany PRIAMA DEMOKRACIA Gabriel Karácsony.

Foto: Poslednú akciu v Bratislave podporilo približne 10 000 ľudí

 

V sobotu 12. Septembra 2015 môže byť v uliciach Bratislavy poriadne horúco. Do hlavného mesta sa totiž opätovne chystá množstvo demonštrantov, ktorí sú nespokojní s imigračnou politikou EU a imperializmom USA. Podporu protestu už vyjadrili viaceré národné hnutia, združenia a politické strany.

 

Po uverejnení správy, že výsledky referenda v Gabčíkove nebude vláda brať do úvahy sa k protestu proti islamizácii Európy pripojila aj PRIAMA DEMOKRACIA, ktorej prezident Gabriel Karácsony uverejnil prostredníctvom sociálnej siete facebook nasledujúce stanovisko:

„PRIAMA DEMOKRACIA sa zúčastní – v mene a v záujme rešpektovania vôle občanov Slovenska – niet vyššej moci v štáte, ako je moc občanov.“

 

Karácsony svoj pozitívny postoj k plánovanému masovému protestu proti islamizácii Európy a imperializmu USA zdôvodnil nasledovne:

„Vláda by mala rešpektovať vôľu občanov ! V Gabčíkove dnes prebehlo obecné referendum k otázke, či v Gabčíkove má vláda umiestniť utečencov z Afriky, ktorí budú premiestnení z Rakúska na Slovensko. Referenda sa zúčastnilo viac ako 58% voličov v Gabčíkove. Proti umiestneniu utečencov do Gabčíkova sa vyslovilo viac, ako 95 % zúčastnených voličov !

PRIAMA DEMOKRACIA bola v Gabčíkove, aby priamo na mieste podporila referendovú procedúru.

Dalo by sa povedať, že referendum bolo platné, úspešné, a drvivá väčšina Gabčikovčanov sa vyslovilo proti umiestneniu utečencov v zariadení STU v Gabčíkove.

Aká však bude realita ? Bude vláda rešpektovať vôľu občanov ?

To ukážu najbližšie dni. Ukáže sa pravá tvár vlády a vládnej strany SMER ?

Ukáže sa či tu vládnu občania, alebo stranícke centrály !“

 

Odkaz na protestnú udalosť– https://www.facebook.com/events/1618624461739406/