Demonštranti sa v piatok chystajú opäť blokovať Bratislavu

19. novembra 2013, patricia, Nezaradené

Niekoľko stoviek ľudí sa 17. novembra zhromaždilo na Námestí slobody v Bratislave. Aktivisti z iniciatívy OBČIANSKY ODPOR, vystupujúci tiež ako SLOBODNÍ OBČANIA žiadali rozpustenie parlamentu, zmenu politického systému a priestor vo verejnoprávnych médiách. Rozvášnený dav si si následne svoje požiadavky začal vynucovať blokádou centra hlavného mesta. Približne na hodinu a pol sa demonštrantom podarilo zastaviť v  okolí Hodžovho námestia celú dopravu. Neskôr dokonca vlastnými telami zablokovali Most SNP. 

 

Aktuálne sa v tejto súvislosti po internete šíri výzva na revolúciu a útok na médiá, ktorú aktivisti nazvali VEĽKÁ VÝZVA VŠETKÝM NESPOKOJNÝM SLOVÁKOM, kde sa uvádza: 

Video z akcie OBČIANSKY ODPOR

Video z akcie OBČIANSKY ODPOR

Na piatok 22.11.2013 sa plánuje masové stretnutie všetkých priaznivcov našej myšlienky a Slobodného občana. Do piatku si vybavte voľno na víkend, zožente suseda s autom, nasadnite do neho… V skutočnosti, ak bude zábava, hotel nebudete potrebovať. Sú tu aj lacné reštaurácie. Stačí prísť a ľudia si už pomáhaju sami medzi sebou. Potrebujeme vašu účasť. Chystá sa stretnutie všetkých ktorí sa o tom dozvedeli na poslednú chvíľu. KAŽDÝ DEŇ na Hodžovom námestí až do piatku od 15:00 a v piatok velke stretnutie a opäť útok na média, upozorniť ostatných slovákov že sa začalo niečo VEĽKÉ!!!! Zdieľajte dátum 22.11.2013 o 15:00 na Hodžovom námestí!

Odkaz na udalosť- facebook: https://www.facebook.com/events/150522841805259/?fref=ts

blokáda Bratislavy

blokáda Bratislavy