Založ si blog

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

 Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest,  aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát  na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy.  

Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook vyzýva na protestnú blokádu neonacistov iniciatíva Bratislava bez náckov. Aktérov iniciatívy zároveň podporujú rôzne verejne známe osobnosti, ktoré odmietajú šírenie nenávisti. K protestu proti nacizmu sa tiež pridali gayovia a lesbičky.

 

B-complex

Video: B-complex pozýva na Antifašistickú mobilizáciu

Magát pozýva aj kotlebovcov

„Prúty spolu a zdieľajte ak Vám záleží na Vašej budúcnosti, prestaňte sa báť!!!

Druhá video pozvánka na akciu v 25.6.2016 v Bratislave, bez servítky. Pozývam ĽSNS sú to svojím voličom dlžní, pozývam futbalových fanúšikov, obyčajných Slovákov, príďte podporiť svoju budúcnosť!!!!“ napísal Magát na sociálnej sieti.

 

Bojovníci proti nacizmu vyzývajú ľudí na odpor  

„25. júna 2016 sa Bratislavou chystajú pochodovať fašisti a neonacisti. Pod rúškou demonštrácie za ochranu Európy chcú organizátori, medzi ktorými sú poprední predstavitelia slovenskej neonacistickej scény, opäť rozpútavať nenávistné nálady v našej spoločnosti. Pri obdobnom pochode pred rokom totiž dokázali, že ich jedinými argumentmi sú päste a hádzanie kameňov do arabskej rodiny. 

Bratislava sa však nebojí! Voláme do ulíc nášho mesta všetkých priateľov slobody a antifašizmu.

Stretneme sa na antifašistickom zhromaždení o 15.00 hod. na Námestí SNP v Bratislave. Pretože je našou povinnosťou ozvať sa proti fašistickej ideológii kdekoľvek a kedykoľvek. Fašizmus nikdy nezvíťazí!“ píšu organizátori z iniciatívy Bratislava bez náckou.

odkaz na udalosť- Stop likvidácii Európy, spoločne za Slovensko proti diktátu Bruselu!

odkaz na udalosť- Antifašistická mobilizácia | 25. jún v Bratislave

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Zneužívanie dôchodcov a polície, alebo prevzal Róbert Fico praktiky šmejdov?

19.01.2016

Martin Daňo prostredníctvom sociálne siete facebook uverejnil ďalšie šokujúce video, ktoré zachytáva nechutné predvolebné zneužívanie dôchodcov a polície vládnou stranou SMER. Dňa 19. Októbra 2015 sa z peňazí daňových poplatníkov uskutočnila veľmi neobvyklá akcia. Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny zorganizovalo stretnutie seniorov, ktorým Róbert Fico [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788313x
Priemerná čítanosť článkov: 20745x

Autor blogu

Kategórie