Založ si blog

Ostane Slovensko banánová republika?

Blížia sa prezidentské voľby. Nezabúdajme preto, že politici nie sú volení na to , aby nám rozpredávali štát. Väčšina Slovákov pravidelne až po voľbách zistia, komu vlastne dali svoje hlasy , ale už dnes je neskoro. Náš štát je aj naším domovom a tak by sme mali aj náš štát vnímať a chrániť ako náš majetok. Bohužiaľ napriek tomu sa len ticho pozeráme, ako nám náš domov vykrádajú a hrajú nám divadlo o demokracii, aby odpútali našu pozornosť. Nesmierne rada by som sa mýlila , ale väčšinou je to presne takto.

 

Často počúvame z úst politikov , že keby išlo viac ľudí k voľbám , dopadli by inak . Ale pravdou je , že u dôležitých korýt sú stále tie isté tváre, alebo ich náhradníci , takže zmenu nemožno predpokladať. Veľa z tých , ktorí k voľbám nejdú tvrdí , že prečo by mali ísť k voľbám , keď tam sú tí rovnakí zlodeji a je jedno , či zľava alebo sprava s tým , že sa pod zhoršovanie marazmu voľbami nebudú osobne podpisovať. Nejde o lenivosť ani o pohodlnosť , ale o osobné presvedčenie a týchto občanov je stále viac. Oni si to tí naši politici vždy nakoniec usporiadajú podľa svojho a bez ohľadu na prianie voličov.

 

Popritom je tu ešte ďalšia záležitosť , ktorá Slovensko trápi a to je Európska únia a eurofondy, ktoré sa nám stále nedarí efektívne vyčerpať.

 

Slovenky, Slováci, preto nezabúdajte už túto sobotu sa konajú prezidentské voľby a je len na nás, komu dáme hlas. Pokiaľ chceme na Slovensku skutočnú zmenu, je najvyšší čas prestať voliť tých politikov, ktorí nám ukázali, že najlepšie vedia klamať, kradnúť, alebo sľubovať istoty.  Zároveň nezabúdajte, že nevoliť nie je správnou voľbou. 

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788567x
Priemerná čítanosť článkov: 20752x

Autor blogu

Kategórie