Založ si blog

Protestujúci Slováci vyšli do ulíc a okupujú Bratislavský hrad

 

Tisíce nespokojných Slovákov vyšlo do ulíc, aby okupovali Bratislavský hrad a zablokovali národnú radu. Demonštranti, ktorí už takmer týždeň protestujú proti politickým a sociálnym pomerom na Slovensku, zablokovali okolie Bratislavského hradu v dôsledku čoho poslanci uviazli v budove parlamentu. Jednanie parlamentu muselo byť zrušene a Róbert Fico volá po zásahu armády. Podla premiéra, niektorí policajti nedostatočne tvrdo zasahujú.

Približne tisíc demonštrantov v okolí parlamentu vykrikujú heslá ako“politická mafia, zlodeji“alebo „rezignovať“. Podla slov jedného z demonštrantov, sa Slováci už nemôžu dívať na nezamestnanosť mladých, korupciu a chudobu. Demonštranti sa pred budovu parlamentu zvolali pomocou sociálních sieti.

Demonštranti požadujú okamžité rozpustenie NR SR a následné:
1.Prebudovanie politického systému SR podľa švajčiarskeho modelu (vďaka referendu, nech je občan silnejší ako politik),
2.Úpravu slovenského sociálneho systému po vzore Švédska (aby každý pracujúci mal garantovaný základný životný príjem),
3. Uskutočnenie peňažnejreformy-duálnym zavedením vlastných štátnych peňazí, krytých prácou (štát bude oslobodený od bankových úžerníkov).

 Titulná fotka

 

Politická kríza na Slovensku prepukla po tom ako sa prevalilo,že náklady za korupčné praktiky slovenských politikov pri využívaní Eurofondov budú znášať obyvatelia.

Všetky vyššie uvedené informácie sú zatiaľ vymyslené. Je len na nás, ako k súčasným pomerom na Slovensku postavíme. Nezabúdajme pritom, že práme my dnes nesieme zodpovednosť za budúci vývoj na Slovensku.

Pridajte sa k našej udalosti na facebooku-

https://www.facebook.com/events/355959211202114/356290117835690/?notif_t=plan_mall_activity

Alternatívna cesta je zoskupenie nespokojných ľudí, ktorí aj keď nemajú jednotné politické názory, spája ich úsilie pozdvihnúť životnú úroveň slovenských občanov. 
Našim prvoradým zámerom je obhajovať záujmy budúcich generácii, ale aj pracujúcich a nedobrovoľne nezamestnaných. Aktuálne pomery nám ukazujú, že politická oligarchia, ktorá po roku 1989 ovládla Slovensko zlyhala. Nechceme sa viac nečinne prizerať, ako skorumpovaní politici ničia našu vlasť. Práve preto 9. novembra 2013, pripravujeme v Bratislave veľký celonárodný protest proti zločincom z vysokej politiky. Zámerom nášho protestu je priama akcia s cieľom aktívne sa postaviť politikom na odpor. Podobne ako bulharskí demonštranti, chceme aj my dlhodobo zablokovať budovu NR SR a okolie Bratislavského hradu. Neváhajte a využite svoje Ústavou SR garantované práva: slobodu pohybu, slobodu zhromažďovania a právo postaviť sa na odpor. Pripravte si zásoby jedla, teplé oblečenie, vrátane obranných prostriedkov proti prisluhovačom zločineckého systému a postavte sa spoločne s nami oligarchii. Politici musia konečne začať cítiť strach. NR SR musí byť rozpustená, aby tak následne prebehla totálna zmena ekonomického, politického a volebného systému.

Kto si myslí, že mu slobodu vybojujú druhí, ten jej nie je hoden. 

 

 

 

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788623x
Priemerná čítanosť článkov: 20753x

Autor blogu

Kategórie