Založ si blog

Neonacisti chcú ovládnuť dediny ako ľavičiari

Predpokladám, že každému normálnemu človeku je dnes už jasné, že kapitalizmus ničí náš svet. Aj keď odmietam delenie sa ľudí na ľavicu alebo pravicu, vždy spozorniem keď ľuďom niekto sľubuje lepšie zajtrajšky, pretože súčasným politikom ani masmédiám neverím.

 

Pri včerajšom surfovaní na internete ma možno práve preto

zaujal článok nazvaný „Národovci ovládli dediny a budovy“ , uverejnený na stránke

– www.slobodnemedia.wordpress.com.

Na úvod chcem zdôrazniť, že aj keď som národne cítiaca a mám rada svoju rodnú krajinu, neonacizmus jednoznačne odmietam. Rovnako uznávam oprávnenú kritiku niektorých Rómov a myslím si, že ľuďom ako Oskar Dobrovodský treba určite pomôcť. Jednoznačne však odmietam primitívov ako Kotleba, alebo podpalač vlajky EU- Marián Mišún, ktorí iba zbytočne šíria nenávisť, pričom neponúkajú žiadne riešenia.

Ako obvykle, po prečítaní spomenutého článku , som sa ihneď začala zaujímať o údaje a fakty v ňom spomenuté.

Prvé čo ma ihneď v úvode šokovalo bolo zistenie, že v článku autor pravdepodobne cielene použil výraz národovci, pričom z potvrdených zdrojov viem, že dedinu Jamel ovládli neonacisti. Autor vôbec nenapísal celú pravdu, ako v spomenutej dedine neonacisti pravidelne trénujú streľbu z vojenských zbraní a oslavujú nacizmus.

Následne ma zarazilo, ako autor, zrejme neonacista v článku takticky opisuje ľavicovo orientovaných idealistov, ktorí majú podla neho v mnohých oblastiach totožné ciele ako národní socialisti, pričom veselo ospevujú fungovanie ľavicového mestečka Marinaleda.

Aj keď je na záver článku napísané výzva, že nie je čas riešiť zbytočné pojmy ako ľavica a pravica, neonacisti v ňom odhalili svoj skutočný zámer, snahu získať vplyv a moc.

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788556x
Priemerná čítanosť článkov: 20751x

Autor blogu

Kategórie