Založ si blog

Extrémista provokoval políciu a dostal po hube!

Keď som pred niekoľkými dňami navštívila internet, zaujal ma článok nazvaný „Mladík nakrúcal policajtov a takto dopadol.“ Priznám sa, že po známych prípadoch policajnej brutality, vrátane množstva osobných negatívnych skúseností s políciou som údajnú obeť spočiatku ľutovala.

Mladý muž sa vraj len opýtal policajtov obyčajnú otázku, za ktorú ho zbalili do auta a predviedli na stanicu. Po zákroku nakoniec tiež skončil s rozbitým nosom u doktora. Potom ale keď som zistila, že obeťou neprimeraného útoku bol aktývny nacionalista a bývalý policajt Marián Mišún, na vec som zmenila názor.

Možno si teraz niektorí z vás položili otázku:  „Ako je možné, že tá baba tak rýchlo zmenila názor?“

Je síce pravda, že policajt v danom prípade vôbec nepoužil výzvu, čím teda porušil zákon, a nikto z nás by nebol rád, keď by mu policajti len tak bez výzvy poskákali po hlave. Tento prípad sa však od ostatných odlišuje!

Napriek mojim veľkým sympatiám k Oskarovi Dobrovodskému, ktorého skutočne ľutujem, Marián Mišún je typ človeka, ktorý mal už dávno sedieť vo väzení.

Ten istý Marián Mišun, ktorý dnes plače nad brutálnym zákrokom polície –14.08.2010 volal po tvrdých policajných postupoch proti Rómom, pričom prehlásil, že väčšina z nich vie iba „klamať, vraždiť, požierať psov a robiť dementné deti“. Nazýval ich asociálmi a parazitmi. Netajil sa tým, že by voči Rómom použil najradikálnejšie opatrenia. Detí z kriminálneho prostredia by odňal rodičom a umiestnil ich v detskom domove. Dospelých by poslal do pracovných táborov.

V danej veci vás preto žiadam, aby ste sa nenechali ovplyvniť nasledujúcim propagandistickým videom. Myslím si, že celá kauza je cielene vytvorená, aby ovplyvnila verejnú mienku v prospech Mariána Mišúna a jeho zámeroch šíriť neonacizmus.

Odkaz na spomenuté video-http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GiL2dHkJwUA

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788557x
Priemerná čítanosť článkov: 20752x

Autor blogu

Kategórie