Založ si blog

Celý svet protestuje, bude aj Slovensko?

Takmer každý deň sa z novin a televízne dozvedáme správy, ako vo svete protestuje tisíce ľudí za svoje práva. Hneď v úvode nám všetkým preto pripomeniem aspoň niektoré z týchto masových protestov.

27. októbra 2012 – Tisíce ľudí protestovali dnes v Ríme proti úsporným opatreniam na demonštrácii namierenej proti talianskemu premiérovi Mariovi Montimu.

27. októbra 2012Približne 3000 policajtov demonštrovalo dnes v hlavnom meste Španielska proti vládnym škrtom, vrátane zrušenia policajných vianočných odmien.

30. októbra 2012- Gréci vyšli do ulíc protestovať nie iba proti úsporným balíčkom, ale aj beztrestnosti vplyvných bankových špekulantov.

6. októbra 2012 Niekoľko tisíc ľudí dnes pochodovalo v centre španielskeho hlavného mesta Madrid na protest proti úsporným opatreniam vlády, ktoré podľa demonštrantov budú viesť ku škrtom v dobre rozvinutej štátnej zdravotníckej starostlivosti a k privatizácii štátnych nemocníc.

V tejto súvislosti si preto kladiem hneď niekoľko otázok. Prečo Slováci nie sú tiež v uliciach? Nepotrebujeme podobné masové protesty? Žije sa nám na Slovensku dobre?


Občania slovenska je najvyšší čas, aby sme aj my vyšli do ulíc. Politikom musíme konečne ukázať, že nie sme stádo oviec. Po celom Slovensku sa chystajú masové protesty proti politickým zradcom a Gorilám. Ako prvý sa uskutoční veľký národný protest 10.11.2012 v Bratislave:

Spoločne za slušný a bezpečný život na Slovensku II – Spoločne proti skorumpovaným politikom a asociálom!

Odkaz na facebooku nájdete tu-https://www.facebook.com/events/356193041140744/

Určite nezabudnite pozvať aj svojich priateľov.

Oskar Dobrovodsky

Slovákov Spoločne za slušný a bezpečný život na Slovensku II

 

 

Na ďalší týždeň 17.11.2012 prepuknú ďalšie masové protesty pod názvom „Berieme si spät NAŠU krajinu!“

Vážení priatelia dúfam, že sa už čoskoro uvidíme na prvom veľkom proteste v Bratislave Spoločne za slušný a bezpečný život na Slovensku II

Ukážme spoločne gorilám z politiky čo si o nich myslíme!

 

Patrícia H.

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788309x
Priemerná čítanosť článkov: 20745x

Autor blogu

Kategórie