Založ si blog

Buďme odvážni, Slovensko potrebuje revolúciu!

Nie je to tak dávno, čo po námestiach slovenských miest pochodovalo tisíce Slovákov túžiacich po spravodlivosti. Bohužiaľ kauza Gorila sa začala vyvíjať presne tak, ako to slovenským skorumpovaným politikom vyhovuje. Demonštrácie po celom Slovensku ustali a väčšina z nás sa postupne zmierila s tým, že nám naďalej vládnu tie isté skorumpované tváre. Pán Dzurinda je toho skvelým dôkazom. S ohľadom na dnešné pomery na Slovensku, súčasných politikov nemožno nazvať inak ako paraziti. Veď bez rozdielu či ich označujeme ako červení, bieli, modrí, zelení, alebo ľavica a pravica, všetci z nich nám po roku 1989 ukázali, že ich vôbec nezaujímame. Naopak ukazujú nám, ako dobre vedia kradnúť, klamať, prípadne sa nám v zapredaných masmédiách predvádzajú ako celebrity.

Apatia a ľahostajnosť presne to je čo skorumpované politické gorily potrebujú. Slovenky, Slováci zobuďme sa. Priznám sa, že po výsledkoch protestov Gorila, hneď ako počujem o nejakom ďalšom proteste, začínam byť skeptická. Najviac ma znechutili odkryté politické prepojenia pôvodných organizátorov gorilých protestov. Priznám sa ale, že z apatie ma vytrhol jeden pán- Oskar Dobrovodsky, ktorý je najlepším dôkazom nefunkčnosti súčastného systému. Práve on sa ako obeť systému rozhodol organizovať vlastný, apolitický protest proti politikom. Myslím si, že práve Oskar by pre nás všetkých mal byť veľkým vzorom. Aj keď je dlhodobo obeťou, naďalej bojuje za svoje práva a nevzdáva sa. Nezabúdajme pritom, že všetci sme dnes obete politikov, ktorí počas privatizácie rozkradli a rozpredali naše národné bohatstvo. Oskar nám všetkým v svojej pozvánke na facebooku odkázal: „Priatelia, keďže táto vláda absolútne ignoruje základne ľudské práva a istoty svojich občanov, garantovaných Ústavou SR, doslova sa vysmieva vlastným občanom, keďže nám nasľubovali ISTOTY a dnes vidíme aké istoty mali na mysli, rozhodol som sa spoločne s kamarátom uskutočniť v Bratislave Protest, na ktorý su pozvaní všetci slušní občania, ktorí sa cítia podvedení touto vládou.
Pravdepodobne sa pripojí aj vládou a Ústavným súdom podvedená komora zdravotných sestier… bol by som rád, ak by sa pripojili aj na
šou vládou podceňovaní učitelia, robotnici, ktorých v našom štáte pomaly považujú za otrokov. Pozývam aj dôchodcov, ktorí si na staré kolená ozaj nezaslúžili takéto žobračenky, z ktorých nedokážu vyžiť, pozývam všetkých statočných občanov, ktorým ozaj nie je ľahostajne, ako sa z nás vysmievajú títo skorumpovaní „politici“!

Ďalej uvádza„Ukážme, že nezopakujeme chyby svojich rodičov z roku 1989, ktorí svojou ľahostajnosťou dovolili politikom rozkradnúť naše národné bohatstvo! Sestričky, dôchodcovia, učitelia, robotníci všetci ste pozvaní. Máme spoločných nepriateľov.“

Na záver môjho článku už len dodám Oskar Dobrovodsky, držím ti palce, bodaj by aj ostatní Slováci mali toľko sily bojovať za svoje práva.

Facebookova pozvánka na spomenutú akciuhttps://www.facebook.com/events/278158835617514/

 

Slovenskí občania, je to len na vás, či budete naďalej sedieť na zadkoch a nadávať od stola pri pive, alebo pomôžete svojou účasťou odvážnemu Slovákovi Oskarovi Dobrovodskému.

Dúfam, že sa 13. októbra 2012 spoločne vidíme v Bratislave.

S pozdravom Patrícia

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788538x
Priemerná čítanosť článkov: 20751x

Autor blogu

Kategórie