Založ si blog

Extrémisti a vrahovia medzi policajtmi?

Dňa 16.6. 2012 celé Slovensko šokovala správa z ktorej vyplynulo, že dlhoročný mestský policajt bezhlavo vystrieľal členov rómskej rodiny z Hurbanova. Obeťami streľby sa stali piati Rómovia, podnikajúci v oblasti zberu železného šrotu.

Myslím si, že po tejto tragickej udalosti sa nám všetkým opätovne ukázala známa pravda, že dnes slušných občanov na Slovensku neuchráni ani polícia. I keď je známe, že prostredníctvom rôznych vymletých fanatikov tipu Kotleba sú niekedy Rómovia vnímaní negatívne. Táto posledná tragédia musí byť pre nás dostatočným varovaním pred nacionalistami a extrémistami v radoch polície. Myslím si, že ešte všetci máme v živej pamäti policajnú brutalitu na deťoch z Luníka IX, ktoré policajti bezdôvodne brutálne zbili a týrali.

Rada by som nám v súvislosti s touto poslednou tragédiou pripomenula, že v radoch mestskej polície sú tolerovaní ľudia, ktorí otvorene spolupracovali s Kotlebom.

Možno ich niektorí z vás poznáte- Vladimír Živčák a Marián Mišún. Títo dvaja policajti chcú dokonca podľa facobooku zorganizovať 30.6. 2012 v Spiškom Podhradí protirómsky protest, aby mohli vystúpiť a prezentovať svoje zvrátené názory! Rovnako je zarážajúce, že známemu extrémistovi z polície Mišúnovi jeho nadriadení sústavne tolerujú jeho nechutné maniere, keď vynáša interné informácie z práce mestskej polície pre extrémistov.

Jeho posledné choré výplody si každý z nás môže prečítať práve na internetových stránkach POSPOLITOSTI, kde sa otvorene hlási k radikálnym, až diskriminačným opatreniam voči Rómom. Len Mišúnove nedávne články sú hodné zamyslenia, kde zo samotných nadpisov Pozor, cigánski železožrúti ohrozujú celé Slovensko!, Mentálne retardovaní Cigáni terorizujú Trebišov!,Asociáli ohrozujú Trnavu!

) nám musí byť zrejmé o čo autorovi ide. Mišún chce svojími článkami evidentne v čitateľoch vyvolať pocit strachu, ba až odporu voči Rómom.

Obdobne postupuje aj Vladimír Živčkák v článku ktorý rovnako uverejnila pospolitosť- Náčelník mestskej polície  a bývalý štátny policajt Vladimír Živčák o cigánskom probléme!

Akoby to nestačilo, tak Marián Mišún pravdepodobne z dôvodu svojich psychopatických výpadkov na svojej facebookovej stránke uverejnil správu, že hromadne trnavských Rómov oznamuje na Úrad sociálnych vecí a rodiny, nakoľko si dostatočne neplnia svoje rodičovské povinnosti!

Vážení priatelia, v súvislosti s touto poslednou tragédiou z Hurbanova, by som vás preto rada všetkých vyzvala, aby sme spoločne apelovali na mesto Trnava! Musíme docieliť, aby si nadriadení spravili so svojimi zamestnancami v mestskej polícii konečne poriadok.

Obávam sa, že pokiaľ takým ľuďom ako Mišún budeme zbytočne dávať uniformu, výcvik, zbrane a pocit moci, tak nás nečaká nič dobrého. Všetci sa môžeme obávať vyhrotenia situácie. Každý z nás vidí, že primitívne riešenia ktoré nám ponúka Mišún a jemu podobní nikam nevedú. Stačí keď si len v prílohe pozrite jeho posledné oznámenie uverejnené na facebooku. Na záver vás chcem požiadať, aby každý z vás komu vadí že takýto ľudia pracujú v polícii, napíšte mailom svoj názor jeho nadriadeným -primátor Trnavy- vladimir.butko@trnava.sk ,zástupcovia primátora

bystrik.stanko@trnava.sk , kvetoslava.tibenska@trnava.sk.

Nedajme šancu extrémistom a urobme spoločne našu krajinu lepšou!

Extrémistom sa chystajú postaviť aj gayovia a lesbičky

23.06.2016

Na Slovensku zrejme už čoskoro zažijeme protest, aký nemal obdobu. Známy nacionalista Magát na túto sobotu zvoláva do Bratislavy špičku nacistickej scény z celej Európy. Proti blížiacemu protestnému pochodu stop likvidácii Európy. ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu 25.júna 2016 sa mobilizujú jeho odporcovia. Prostredníctvom sociálnej siete facebook [...]

Prečo oslavovať deň víťazstva na fašizmom?

09.05.2016

S politickým úspechom Mariana Kotlebu začína byť na Slovensku stále častejším zvykom, že deň víťazstva nad fašizmom sa odrazu menej oslavuje. Miesto zaslúženej úcty k obetiam sa dokonca spochybňujú aj samotné zásluhy osloboditeľov. Mám pocit, že viac ako o transportoch Židov, koncentračných táboroch, mučení a vraždení všetkých, ktorí mali iný [...]

Sobotňajší protest proti islamizácii v Bratislave môže dopadnúť totálnym fiaskom

04.02.2016

Plánovaný sobotný protest proti islamizácii Európy zatiaľ Slovákov neoslovil. Po prvotnej eufórii sa od pripravovanej protestnej akcie začala dištancovať väčšina zúčastnených organizácii, politických strán, ako aj hlavný organizátor nedávnych masových protestov v Bratislave Lukáš Kopáč. Dôvodom bolo údajne vyjadrenie predsedu strany Odvaha – Veľká národná a [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 788633x
Priemerná čítanosť článkov: 20754x

Autor blogu

Kategórie